Снимка Кирил ЛесовВъзмутеният гражданин Кирил Лесов‎ е пуснал сигнал за препятстващо

...
Снимка Кирил ЛесовВъзмутеният гражданин Кирил Лесов‎ е пуснал сигнал за препятстващо
Коментари Харесай

Възмутен варненец засне това и пита: Защо общинска полиция спират навсякъде и запушват колите ни?

Снимка Кирил Лесов

Възмутеният жител Кирил Лесов‎ е пуснал сигнал за препятстващо паркиране от страна на полицейски чиновници до групата " Забелязано във Варна ". Съобщението е изпратено и към [email protected]. Публикуваме без редакторска интервенция:

``
реклама

" Добър ден, Всяка заран в 07:30 за неопределен срок ние жителите ставаме очевидци на такова прекъсване (виж снимката).

Защо ли? Защото това е в региона на пазар Чаталджа, тъкмо зад Общинска полиция, а колите са на чиновниците и.

На предното стъкло са поставени някакви бумаги, наподобяващи пътни листи или нещо такова, действително няма оставен контакт.

От фотографията се вижда, че са запушени много коли и какво вършим в такава обстановка?

Да извикаме паяк или да извикаме КАТ? Защо ли ми се коства, че и в двата случая Уважаемите държавни чиновници ще си излязат почтени и най-вече този който е подал сигнал да бъде ощетен?

Спират колите си и си мислят, че когато на автомобила написа " Полиция " това значи, че за тях не важат разпоредбите? Не, това значи, че не съблюдават закона!

Щом може паяк да се появява (ИЗБИРАЕМО) от дъжд на вятър, най-често в ПРАЗНИЧНИ или в НЕДЕЛНИ дни да подвига коли в региона на аления площад, значи могат да се появят и да свършат и тази работа. "

Кажете ми искрено обаче, в случай че се подаде подобен сигнал дали ГРАЖДАНИНЪТ няма да си навлече повече проблеми от нарушителя?

Още едно допълнение, щом КАТ може да сформира санкции по: фотоси от радари, фотоси от камери и т.н, значи може и от подаването на този сигнал. На фотографията се виждат два НЕПРАВИЛНО спрени автомобила, на първия се вижда регистрационния номер, на втория не, само че не считам, че това е проблем да се ревизира кои чиновници са били на промяна и са били с коли и да се установи нарушаване и на другия (общо бяха три на брой единият беше спрял без нарушаване, другите два по този начин).

Моля да предложите проект за деяние и известието ми да НЕ остане захвърлено в нищото, както се случва с неуместните сигнали,изказвания,писма и така нататък в нашата блага ДЪРЖАВИЦА! "

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  1 n eXu s (преди 2 минути) Рейтинг: 34004 | Одобрение: -35906 Полицаите имат право да стопират на всички места, а ти си върви на село! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР